خانه » آموزش تغییر تنظیمات مربوط به Visibility دستگاه در Nearby Share اندروید
ویژگی Nearby Share اندروید

آموزش تغییر تنظیمات مربوط به Visibility دستگاه در Nearby Share اندروید

قابلیت Nearby Share اندروید نسخه مشابه Air Drop اپل است که یک روش جهانی برای به اشتراک گذاری لینک‌ها، عکس‌ها و پرونده‌ها در بین دستگاه‌ها است. در این مطلب نحوه کنترل افرادی که می‌توانند دستگاه شما را در Nearby Share ببینند و چنین اطلاعاتی را به دستگاه شما ارسال کنند، آورده شده است.

Nearby Share با تمام دستگاه‌های Android +6.0 سازگار است، از دستگاه‌های Google Pixel و Samsung تا غیره. توجه داشته باید که حتماً قبل از اینکه به سراغ تنظیمات مربوط به قابل رویت بودن دستگاهتان بروید، راهنمای تنظیم و استفاده از Nearby Share مطالعه کنید.

برای شروع، انگشت خود را از بالای صفحه به سمت پایین کشیده سپس بر روی آیکون چرخ دنده ضربه بزنید تا منوی “Settings” را در گوشی اندرویدی خود باز کنید. البته می‌توانید از صفحه اصلی و از قسمت اپلیکیشن‌ها نیز صفحه “Settings” را باز کنید.

برای باز کردن "تنظیمات" روی نماد چرخ دنده ضربه بزنید.
Tap the Gear icon to open Settings

از قسمت تنظیمات بر روی “Google” ضربه بزنید.

بر روی "Google" ضربه بزنید.
Tap Google

به سمت پایین اسکرول کرده و بر روی “Device connections” ضربه بزنید.

بر روی "Device connections" ضربه بزنید.
Tap Device connections

از داخل فهرست گزینه “Nearby Share” را انتخاب کنید.

گزینه "Nearby Share" را انتخاب کنید.
Select Nearby Share

برای اینکه تصمیم بگیرید چه کسی می‌تواند دستگاه اندرویدی شما را مشاهده کند، بر روی “Device Visibility” ضربه بزنید.

بر روی "Device Visibility" ضربه بزنید.
Tap Device Visibility

این گزینه‌ها تنها برای تنظیم و انتخاب افرادی که می‌توانند دستگاه شما را ببینند کاربرد دارد نه برای دستگاه‌هایی که شما می‌توانید آنها را مشاهده کنید. سه گزینه برای تنظیم اینکه دستگاه شما برای چه افرادی قابل مشاهده باشد، وجود دارد:

  • All Contacts: تمامی مخاطبین شما با استفاده از Nearby Share خواهند توانست دستگاه شما را ببینند.
  • Some Contacts: شما انتخاب می‌کنید که کدام مخاطبین قادر به دیدن دستگاه شما باشند.
  • Hidden: هیچ کس نمی‌تواند دستگاه شما را ببیند.
برای تغییر وضعیت نمایش دستگاه در Nearby Share اندروید یکی از 3 گزینه All Contacts یا Some Contacts یا Hidden را انتخاب کنید
Tap All Contacts, Some Contacts, or Hidden

در صورتی که یکی از دو گزینه “All Contacts” یا “Hidden” را انتخاب کنید، نیازی به تنظیمات دیگری نخواهید داشت و دستگاه شما یا برای همه قابل رویت بوده و یا هیچ فردی قادر به دیدن آن نخواهد بود.

اما اگر “Some contacts” را انتخاب کنید، شما تصمیم می‌گیرید چه کسی می‌تواند دستگاه شما را مشاهده کند. در قسمت “Recommendations” افرادی که با آنها مرتباً در تماس هستید، لیست می‌شوند. در زیر آن، لیست کامل مخاطبین خود را مشاهده خواهید کرد. در لیست خود اسکرول کرده و دکمه toggle (سوئیچ تغییر وضعیت) که در کنار نام مخاطبی که می‌خواهید دستگاه شما را ببیند را فعال کنید.

دکمه toggle (سوئیچ تغییر وضعیت که در کنار نام مخاطبین وجود دارد) مخاطبی که می‌خواهید دستگاه شما را ببیند را فعال کنید.
Toggle-On the switch next to the contacts you want to see your device

پس از اینکه مخاطبین مورد نظر خود را انتخاب کردید، برای اتمام کارتان، بر روی فلش بازگشت در سمت چپ بالای صفحه ضربه بزنید.

بر روی فلش بازگشت در سمت چپ بالای صفحه ضربه بزنید.
Tap the Back arrow

و تمام! 😉 شما می‌توانید هر زمان که تمایل داشتید جهت تغییر این تنظیمات بر روی تصویر پروفایلتان در “Nearby Share” کلیک کنید.

در هر لحظه، جهت تغییر تنظیمات وضعیت نمایش دستگاه بر روی تصویر پروفایلتان در "Nearby Share" کلیک کنید.
Tap your profile image in “Nearby Share” to change your sharing settings

منبع: How-to Geek

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا