نحوه عبور از مرحله Recycle Bin جهت پاک کردن فایل‌ها در ویندوز 10

Recycle Bin در ویندوز 10

به طور معمول ویندوز 10 فایل‌هایی که پاک می‌کنید را به Recycle Bin (سطل زباله) می‌فرستد. این فایل‌ها تا زمانیکه شما سطل را خالی کنید در آن نگهداری می‌شوند و یا در برخی موارد تا زمانیکه ویندوز 10 به صورت اتوماتیک Recycle Bin را خالی کند. در وب‌سایت جیتسو و در ادامه این مطلب، نحوه گذشتن از مرحله Recycle Bin و پاک کردن بلافاصله فایل‌ها توضیح داده شده است.

این روش لزوماً به این معنا نیست که فایل‌هایتان برای همیشه پاک می‌شوند بلکه ممکن است همچنان امکان بازیابی آنها وجود داشته باشد مخصوصاً اگر از هارد (HDD) استفاده می‌کنید و نه از هارد (SSD). توصیه می‌شود از رمزنگاری کامل هارد جهت حفاظت از فایل‌هایتان استفاده کنید. با این کار افراد دیگر نمی‌توانند فایل‌های پاک شده شما را بدون رمزگشایی بازیابی کنند.

چگونه بلافاصله یک یا چند فایل را حذف کنید

برای پاک کردن بلافاصله یک یا چندین فایل و یا فولدر، آن‌ها را در File Explorer و یا همان پنجره جستجو فایل انتخاب کرده و از روی صفحه کلید خود کلیدهای Shift + Delete را فشار دهید. همچنین می‌توانید بر روی فایل‌ها راست کلیک کرده، کلید Shift را نگهدارید و از منوی باز شده بر روی گزینه Delete کلیک کنید.

حذف پرونده در File Explorer.

ویندوز از شما سوال می‌کند که آیا می‌خواهید فایل را برای همیشه پاک کنید؟ جهت تایید بر روی گزینه “Yes” کلیک کنید و یا دکمه Enter را فشار دهید. اگر با این روش اقدام به پاک کردن فایل‌ها کنید، قادر به بازیابی آن‌ها از طریق Recycle Bin نخواهید بود.

مقاله مرتبط: نحوه خالی کردن Recycle Bin طبق یک برنامه زمانی معین در ویندوز 10

اعلان تأیید هنگام حذف پرونده با کلیدهای ترکیبی Shift + Delete.

چگونه همیشه از مرحله Recycle Bin عبور کنیم؟

شما همچنین می‌توانید به ویندوز دستور دهید تا در آینده نیز از Recycle Bin استفاده نکند. برای اینکار، بر روی آیکون “Recycle Bin” راست کلیک کرده و گزینه “Properties” را انتخاب کنید.

باز کردن پنجره ویژگی‌های Recycle Bin.

در اینجا گزینه “Don’t move files to the Recycle Bin. Remove files immediately when deleted” را فعال کنید. توجه داشته باشید که ویندوز برای درایوهای مختلف از تنظیمات متفاوتی برای Recycle bin استفاده می‌کند. برای مثال، اگر شما فایلی را در درایو C پاک کنید، آن فایل به Recycle Bin درایو C فرستاده می‌شود، اگر فایلی را در درایو D پاک کنید، آن فایل به Recycle Bin درایو D فرستاده می‌شود.

پس اگر درایوهای متعددی دارید، باید تمامی آن‌هایی را که می‌خواهید تنظیماتشان را عوض کنید، از این لیست انتخاب کنید.

پرش از مرحله Recycle Bin در حذف پرونده‌ها برای بعضی از درایوهای مورد نظر در ویندوز 10

جهت ذخیره تنظیماتتان بر روی دکمه “OK” کلیک کنید.

توجه: پس از این تنظیمات در آینده هر فایلی را که پاک کنید بلافاصله حذف خواهد شد، مانند زمانیکه از روش کلیدهای ترکیبی Shift + Delete استفاده می‌کنید. اگر به صورت اتفاقی در حالیکه چندین فایل را انتخاب کرده‌اید دکمه Delete را فشار دهید، فایل‌ها بلافاصله پاک شده و امکان بازیابی آن‌ها وجود ندارد.

به همین دلیل، بهتر است گزینه “Display delete confirmation dialog” را فعال کنید. با این کار هر بار که فایلی را پاک می‌کنید از شما خواسته می‌شود که انتخابتان را تایید کنید.

منبع: How-to Geek

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا