اعلانها (Notifications) از اجزای اصلی تلفنهای هوشمند بشمار میآیند، بنابراین ممکن است از اینکه قبل از خواندن به طور تصادفی آنها را پاک کردید، کمی ناراحت شوید. “Notification History” (تاریخچه اعلانها) که در اندروید ۱۱ معرفی شد، گزارشی از هر اعلان است که آن را از دست دادهاید. ما در اینجا، یعنی جیتسو نحوه دسترسی به اعلانهای حذف شده (تاریخچه نوتیفیکیشنها) را به شما آموزش میدهیم.
نوتیفیکیشنها امروزه یکی از حیاتی ترین ابزارهای تلفنهای هوشمند هستند. اگر به نظر شما این اعلانها چندان اهمیتی ندارند، تنها کافیست تصور کنید که باز کردن هر اپلیکیشن و چک کردن آنها برای بروزرسانی جدید چقدر زمان بر و کسل کننده است. اگر حوصله این کار را نداشته باشد، ممکن است از ایمیلها و پیامکهای مهم و حیاتی غافل شوید که شاید شغلتان به خاطر این کار به خطر بیفتد!
نوتیفیکیشنها فقط رسیدن یک ایمیل یا پیامک جدید را به شما خبر نمیدهند. امروزه تقریبا هر اپلیکشنی از ابزار نوتیفیکیشنها برای اطلاع رسانی به کاربر استفاده میکند. اپهای خرید، تخفیف خوردن محصولات مورد علاقه شما و اپلیکیشن رستورانها، آماده شدن سفارشتان را به شما خبر میدهند.
توجه داشته باشید که ویژگی تاریخچه نوتیفیکیشنها به طور پیش فرض فعال نیست. با فعال کردن آن، هر اعلانی که طی 24 ساعت گذشته حذف شده باشد ثبت میشود و البته این موضوع شامل حال اعلانها و هشدارهای سیستمی که خود به خود ظاهر و ناپدید شدهاند نیز میباشد.
استفاده از تنظیمات داخلی اندروید ۱۱ برای دیدن تاریخچه نوتیفیکیشنها
در گوشی یا تبلت اندرویدی خود، انگشتتان را از بالای صفحه به پایین کشیده (یک یا دو بار بسته به سازنده دستگاه)، سپس بر روی آیکون “چرخ دنده” ضربه بزنید تا منوی “Settings” باز شود.

از داخل فهرست گزینه “Apps & Notifications” را انتخاب کنید.

سپس بر روی ”Notifications“ ضربه بزنید.

در بالای صفحه، ”Notification History“ را انتخاب کنید.

و در آخر، برای “Use Notification History” سوئیچ تغییر وضعیت (toggle) را در حالت روشن قرار دهید.

در ابتدا گزارش خالی خواهد بود، اما پس از فعال سازی این ویژگی ثبت اعلانها شروع خواهد شد. هنگامی که اعلانها در گزارش ظاهر میشوند، با ضربه زدن بر روی آنها، دقیقاً مانند یک اعلان عادی به اپلیکیشن مربوطه هدایت خواهید شد.

بنابراین دفعه بعدی که به طور تصادفی اعلانی را حذف کردید، میتوانید در این قسمت مشاهده کنید که دقیقاً چه چیزی را از دست دادهاید.
سرچشمه: How-to Geek